Lapset ja tähdet HOPE-seinäkalenterissa 2012!

Äidit perustivat v. 2009 HOPE- Yhdessä & Yhteisesti ry hyväntekeväisyysyhdistyksen auttamaan Suomen vähäosaisia perheitä vaate- ja tavaralahjoituksin sekä liikunta- ja urheilumahdollisuuksilla. Hope toimii jo 12 paikka-kunnalla, toimintaa pidetään käynnissä pääosin vapaa-ehtoisvoimin. Kalenterin tuotolla mahdollistetaan lasten liikunta- ja urheilumahdollisuuksia Suomessa vuonna 2012. HOPE järjestää lapsille ilmaisia urheilutapahtumia ja -kursseja sekä retkiä.

Tunnetut urheilijat tukevat lasten liikuntaa esiintymällä kalenterissa lasten kanssa täysin korvauksetta. Kalenterissa ovat mukana: Wilson Kirva, Minna Mettälä, Mikael Granlund, Kiira Korpi, Jari Litmanen, Teemu Pukki, Teemu Selänne, Anna Everi, Lasse Virén, Ami Asikainen, Katja Saarinen, Minna Tervamäki.

Ostamalla kalenterin tuet vähävaraisten lasten liikuntaharrastusta!
KALENTERIA VOI OSTAA TAIDEMUSEON JA HIIHTOMUSEON MUSEOKAUPASTA 19 €/ KPL
Lisätietoa: www.hopeyhdistys.fi

******************************************************

PUNAPAIDAT – lahtelainen mäkilegenda

Lahden hiihtoseura valitsi mäkimiestensä edustusasuksi punaisen paidan 1950-luvun alussa. Norjalaishyppääjiltä kopioidusta väristä tuli Suomessakin legendaarinen mestarien merkki. Punapaidat kertoo Lahden maineikkaista mäkihyppääjistä ja etsii syitä heidän ilmiömäiselle menestykselleen. Kirja kuvaa sotien jälkeisen ajan Suomea ja suomalaisten miesten mielenmaisemaa. Veikko Kankkonen, Niilo Halonen, Juhani Kärkinen ja monet muut arvokisamitalistit kertovat huikeita tarinoita mäkihypyn kulta-ajalta, jolloin sukset olivat puuta ja miehet rautaa. Kirjan kirjoittajat professorit Antti Karisto ja Pekka Laaksonen ovat syntyjään lahtelaisia.
Antti Karisto ja Pekka Laaksonen
Punapaidat -kirja
SKS, Sidottu, 245  s., vuonna 2011
44 euroa

KIRJAA SAATAVANA  HIIHTOMUSEON MUSEOSHOPISTA – OSTA LAHJAKSI!